Date Legale

Informatii privind drepturile de autor

Tot continutul site-ului "vreauchestii.ro" este proprietatea DOUBLEZEN SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile pe care le gasiti pe site-ul "vreauchestii.ro" nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin DOUBLEZEN SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul "vreauchestii.ro" sau firma DOUBLEZEN SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la adresa de e-mail : contact@vreauchestii.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul "vreauchestii.ro" implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru client.

Site-ul "vreauchestii.ro" este proprietatea DOUBLEZEN SRL, CUI : RO 35303104, J40/14890/2015.

Sediul social: Calea Vacaresti 230, Sector 4, Bucuresti.

 

Atentionare Legala

Toate informațiile și materialele prezentate pe site-ul www.vreauchestii.ro, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, fotografii, sfaturi, mesaje, comentarii și orice alt material disponibil pe site sunt oferite doar cu scop informativ. Acestea nu ar trebui să fie considerate un substitut pentru consiliere sau informații specializate în diverse domenii, inclusiv, dar fără a se limita la, sfaturi medicale, legale sau financiare.

În cazul în care credeți că aveți o urgență medicală, sunați la serviciul de urgență 112 sau la alt număr de urgență național. Orice decizie luată pe baza informațiilor prezentate pe acest site este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră.

Înțelegând și acceptând aceste condiții, sunteți de acord că www.vreauchestii.ro nu va fi responsabil pentru orice daună, pierdere sau prejudiciu care poate fi suferit în urma utilizării informațiilor sau a materialelor de pe acest site.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi și de a selecta clienții, fără a oferi explicații sau justificări. În cazul în care o comandă este refuzată, vom restitui orice sumă achitată de client, dacă este cazul. Nu suntem responsabili față de clienți sau terțe părți pentru orice daună, pierdere sau prejudiciu cauzat de refuzul unei comenzi sau de selecția clienților.

 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole. A mai ramas doar [max]
Adaugati la lista de dorinteRasfoiti lista de dorinteEliminati din lista de dorinte
Cosul tau

Nu sunt produse in cos

Inapoi la Magazin

Adauga un mesaj Editati nota comenzii
Livrare estimativa
Adauga un cupon

Livrare estimativa

Adauga un cupon

Codul cuponului va functiona pe pagina de plata