Info Produse si Servicii

Doublezen Srl in calitate de detinator al site-ului "vreauchestii.ro" isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru www.vreauchestii.ro. Toate preturile includ TVA (19%).
Doublezen SRL isi rezerva dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru, www.vreauchestii.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala care are si titlul de certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.
In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, vreauchestii.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.
Pentru produsele livrate gresit vreauchestii.ro va suporta costul transportului.
Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare. Perioada de livrare poate sa fie de la 1 zi pana la 14 zile lucratoare.

ATENTIE!

In cazul in care clientul refuza coletul (trimis in urma plasarii unei comenzi in magazinul nostru online) fara a comunica un motiv intemeiat, datele sale vor fi trimise in baza de date comuna a magazinelor online din Romania de comenzi frauduloase (la care au acces atat magazine online de pe teritoriul tarii dar si companii de curierat),  iar clientul va fi marcat ca si "client fraudulos", riscand astfel sa nu mai primeasca niciun produs comandat de pe teritoriul tarii de la magazinele partenere sau sa ii fie livrat orice fel de colet de la companiile de curierat partenere!

In momentul in care va creati cont si/sau plasati o comanda in magazinul nostru acceptati termenii si conditiile noastre.

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole. A mai ramas doar [max]
Adaugati la lista de dorinteRasfoiti lista de dorinteEliminati din lista de dorinte
Cosul tau

Nu sunt produse in cos

Inapoi la Magazin

Adauga un mesaj Editati nota comenzii
Livrare estimativa
Adauga un cupon

Livrare estimativa

Adauga un cupon

Codul cuponului va functiona pe pagina de plata